Om oss på Öresund tandvård

Om oss

Hos oss tas du om hand av professionella och trevliga medarbetare med gedigen erfarenhet inom tandvården.

Modern patientfokuserad tandvårdsklinik

Vi öppnade Öresund tandvård med ambitionen att skapa en modern och patientfokuserad tandvårdsklinik i Malmö.

Om dina vårdgivare

Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla. Vår vision är att ge dig som patient en positiv upplevelse och att du känner dig trygg och hörd när du besöker oss. Hos oss tas du om hand av professionella och trevliga medarbetare med gedigen erfarenhet inom tandvården.

Våra medarbetare har mångsidig arbetserfarenhet från Folktandvården, Malmö universitet samt den privata sektorn. Vi fokuserar på kontinuerlig fortbildning så att du som besöker oss kan känna dig trygg med att din behandlare har färsk och relevant kunskap inför ditt besök. Vi finns här för dig och ser alltid till att ha ditt bästa och ditt välmående i fokus.

Vår legitimerade personal innehar svensk legitimation. Vi är anslutna till försäkringskassan, vad det innebär för dig som patient kan du läsa mer om under våra priser. Se våra priser Varmt välkommen till oss på Öresund tandvård!

Skräddarsydda behandlingar

God hälsa börjar alltid med munnen. Alla förtjänar en frisk mun därför har vi omsorgsfullt tagit fram behandlingar med din munhälsa i fokus.

Omsorgsfull tandvård utförd lokalt av omtänksamma och erfarna tandläkare och tandhygienister i Malmö

Copyright © 2023 Öresund tandvård

ÖPPETTIDER

Mån-Tis: 09:00- 17:00

Ons: 09:30- 18:00

Tor: 09:00- 16:00

Fre: 09:00- 12:00

Lör-Sön: Enl. överenskommelse

Utvecklad med 💙 av Profit Media